Links, rechts. Links, rechts. Links, rechts. Rechts, rechts!

Het nieuws is wat verloren gegaan in de voetbalgekte die ook Kortrijk in de ban hield maar wij willen u dit belangrijk item toch nog even onder de aandacht brengen: de stad Kortrijk werkt in alle stilte aan een ontwerp voor een nieuw politiereglement. Ook prostituees (m&v) worden door dit reglement gevat. In dat nieuwe reglement staat naast een dresscode ook een taaltest én een test van de kennis rond toeristische trekpleisters.

Wat de dresscode betreft worden alle dames en heren van deze dienstverlenende sector verplicht om zich in een hoogstens tweedelig lingeriesetje van maximaal 20 vierkante centimeter textiel in de kleuren geel en zwart te (ont)hullen, met een pluim in de aars.

“De kwaliteit van de dienstverlening van onze prostituees kan inderdaad beter”, zegt Yves Vanneste, directeur Communicatie en Recht van de stad Kortrijk over de taaltest en de test van de kennis van de toeristische trekpleisters van Kortrijk. “Wij vernemen van gebruikers dat er steeds meer hoertjes zijn die onze toeristische plekjes niet zo goed kennen. Als ze bijvoorbeeld hun diensten in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekerk aanbieden, rijden ze om, gewoon omdat ze de kortste weg niet kennen. Dit verlengt uiteraard de afwerkprocedure, wat op zijn beurt voor ontevreden klanten zorgt. En ontevreden klanten komen niet terug. Bovendien is na diepgaand participatief onderzoek gebleken dat veel van de lichtekooien van Maghrebijnse, Oost-Europese of Zuidoost-Aziatische origine wel perfect lippendienst verlenen maar geen gebenedijd woord Nederlandsch spreken. Dit werpt een smerige smet op het blazoen van onze mooie Vlaamsche stad. Veel van onze hoerenlopers zijn trouwens zelf geen andere taal dan het West-Vlaams machtig en krijgen aldus heel moeilijk hun wensen op passende wijze uitgedrukt. Ik hoef u niet te vertellen dat zoiets wel tot problemen en misverstanden moet leiden en nefast is voor de economische gezondheid van onze stad.”

Het voltallig schepencollege zal solidair en in solidum toezien op de correcte toepassing van dit deel van het nieuwe politiereglement.

Zie ook: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20140619_01147681

Advertenties

Eén reactie to “Links, rechts. Links, rechts. Links, rechts. Rechts, rechts!”

  1. […] (4) https://perongeluck.wordpress.com/2014/07/15/links-rechts-links-rechts-links-rechts-rechts-rechts/ […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.